Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Joanna S Karolina Szynwelska (2042 niezalogowanych)
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
ZNAJDZ MI KOBIETE ,KTORA PRZEZ 7 LAT NIE ZMIENIA KOLORU ALBO NIE EKSPERYMENTUJE
JA ZNAM ZAJEBISTEGO FRYZJERA CHLOPAKA JEST PO KURSIE WLASNIE, A TAK WYPIESCI KAZDY WLOS ,ZE KOBIETY AZ SIE ROZPLYWAJA NA FOTELU ,I ROBI W ZWYKLYM ZAKLADZIE FRYZJERSKIM NA KOSMETYKACH LONDA WLASNIE ,ALE DOBIERZE KOLOR DO TWARZY I FRYZURKE WSZYSTKO WIZUALNIE NA MIEJSCU I ROBI TO Z PASJA
TAK WIEC NIE UBLIZAJ FRYZJEROM PO KURSIE ,WIEKSZOSC LUDZI KTORZY SA FRYZJERAMI ROBIA TO Z PASJI ,BO LATWY ZAWOD TO TO NIE JEST ,A NAJLEPSZA NAGRODA JEST ZADOWOLENIE KLIENTA ,A NIE KASA,NORMA ,ZE JAK KTOS JEDZIE DO KLIENTKI DO DOMU ROBIC JEJ WLOSY TO NIE JEST KOMFORTOWA SYTUACJA ,BO NIKT NIE MA W DOMU MYJKI I TRZEBA SIE NA SKAKAC I DLATEGO KLIENT MA TANIEJ JEGO WODA ,JEGO PRAD ,NIE WYGODA ,FRYZJERKA NIE WYNAJMUJE POMIESZCZENIA I MUSI BYC TANIEJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
Monisia! ? też Cię lubie !!! tym po szkole , też pojechalem !!!! znam fryzjerke która nie jest wogole fryzjerką z wykształcenia ,a stać ja na dzierzawe stanowiska więc jest dobra ( nie pisłem że wszyscy są be !!!)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
no ,ale jednak
ricco
fryzjer to taki zawod ,ze naprawde nie wiadomo co wlos zrobi,to jest chemia plus delikatny material tj wlos ,niektore panie wrecz lubia miec spalone i nienaturalne wlosy ,ehhh tam ja juz nie bede sie wypowiadac i bronic fryzjerow ,bo sie nie da ,duzo tez zalorzy od klientki ,niektorym nigdy czlowiek nie dogodzi he he i dobrze wiemy ,ze mentalnosc polska taka jest wieczne niezadowolenie ze wszystkiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ja też nie jestem fryzjerką a z wielką pasją obcinam mojego męża i wiecie co, nawet nieźle mi to idzie może zacznę obcinać męskie włoski u siebie w domku heheh
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annamitaj)
Wiking
Co Wy sie tak o fryzjerkach rozpisali nie ma to jak Polska fryzjerka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok